VERKOOPONDERSTEUNING

In 2015 heb ik diverse keren verkoopondersteuning geleverd aan WijZ wonen bij de start-verkoop-fase van nieuwbouwprojecten als Plantage de Sniep in Diemen en Oostpoort in Amsterdam. WijZ wonen is het bedrijf van Wieke Nijmeijer. Zij is makelaar en gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen. Door een aantal tijdrovende werkzaamheden over te nemen, kon Wieke zich volledig concentreren op haar dienstverlening.

VEEL WERK IN KORTE TIJD

Wanneer de verkoopfase start van een nieuwbouwproject, dan komen er in hele korte tijd veel dingen samen. Te beginnen met een informatiemiddag, de periode van inschrijven en aansluitend het plannen van de eerste afspraken. Tegelijk worden de details van de woningen online gezet en via social media gepromoot. Het is belangrijk dat de eerste contacten met de potentiële kopers goed zijn en dat er geen misverstanden zijn over de afspraken. Je kunt het beter uitbesteden, dan dat je het half zelf doet. Ik heb zowel op locatie als vanuit huis gewerkt aan al deze voorbereidende werkzaamheden, zodat alles geregeld was en Wieke zich kon richten op de verkoop- en adviesgesprekken.

MEER OVER WIJZ WONEN

WijZ wonen is Wieke Nijmeijer en Wieke is specialist in de verkoop van nieuwbouw. Door haar betrokkenheid en goede begeleiding is WijZ wonen meer dan een verkoopmakelaar. Meer dan alleen een contract. Met WijZ wonen heb je de ideale adviseur in huis en weet je zeker dat alles is geregeld.

WERKZAAMHEDEN

  • Plannen en maken van afspraken
  • Aftersales: Voorbereiden contracten en versturen van concept contracten
  • Details woningen online zetten en status (optie – verkocht) bijhouden
  • Op locatie: Ontvangen van geïnteresseerden en uitdelen brochures

“Nicole is geweldig! Zij heeft voor rust en overzicht gezorgd en bovendien een belangrijke bijdrage geleverd aan het verkoopsucces”

Wieke Nijmeijer – WijZ wonen
Instant Office Support | WijZ wonen