WERK UIT HANDEN NEMEN

Toen ik in augustus 2013 net was gestart met Instant Office Support werd ik gevraagd door SalesQ uit Haarlem om een aantal werkzaamheden uit handen te nemen. In eerste instantie om een zwangerschapsverlof op te vangen van één van de eigenaren. En aansluitend om een groei door te kunnen maken. Als er veel, vooral nieuw personeel komt binnenlopen, wil je nog niet alles overdragen. Dit heb ik kunnen invullen voor SalesQ tot er een office manager hiervoor werd aangenomen.

UITBOUWEN VAN DE BUSINESS

Het binnenhalen van nieuwe klanten is natuurlijk het mooiste dat er is. Je product of dienst slaat aan en je propositie werkt. In veel gevallen stijgt naast de omzet ook het personeel. Je moet het team uitbreiden. Bij SalesQ groeide niet alleen het team, er werd ook met DataQ een nieuw bedrijf gestart. En dat groeide ook.

Door een aantal simpele taken over te nemen konden beide bedrijven doorgroeien. Ten eerste kon ik een aantal taken overnemen die door de eigenaren zelf werd gedaan. Ten tweede kon ik de liquiditeit bewaken door de debiteuren strak na te bellen. Toen er eenmaal voldoende ruimte was voor een office manager, kon ik mijn taken overdragen en mijn opdracht afronden.

MEER OVER SALESQ

SalesQ levert hoogwaardig accountmanagement. Van pre sales tot volledige outsourcing van de sales. Het is niet altijd eenvoudig om de funnel vol te houden en alle kansen te kwalificeren. Door het uit te besteden aan SalesQ kun je continuïteit behouden in de sales. DataQ richt zich volledig op leadgeneratie, marktsegmentatie en data-optimalisatie. Eigenlijk kun je dus voor alle onderdelen uit de salescyclus bij SalesQ en DataQ terecht.

WERKZAAMHEDEN

  • Nabellen debiteuren
  • Versturen van aanmaningen
  • Boeken van facturen en betalingen
  • Verwerken van salarisadministratie

“Nicole heeft ons heel goed kunnen helpen met het debiteurenbeheer toen we een groei doormaakte. Ik kan haar zonder twijfel aanbevelen aan andere bedrijven.”

Charley Beerman – SalesQ
Instant Office Support | SalesQ