Nieuwe functie ‘medewerker backoffice’

Het creëren van een nieuwe functie is sneller bedacht dan gedaan. Het komt altijd voort uit drukte. Er is meer werk dan het huidige team aankan. Er moet iemand bij! Toch is het goed om op zo’n moment één stap terug te nemen en te kijken wat er exact nodig is. Welke taken komen er bij de nieuwe functie te liggen? En hoe kan dit worden ingevuld?

De functie van Medewerker Backoffice komt vaak voort uit taken die anderen eerst “erbij” deden. Zodoende is het slim om niet alleen naar de nieuwe functie van Medewerker Backoffice te kijken maar ook naar de andere functies en de nieuwe structuur. Door mijn ervaring als Office Manager weet ik goed wat je van een Medewerker Backoffice kan en mag verwachten. En hoe dit moet worden ingepast in de organisatie.

Door het grondige voortraject was het invullen van de vacature bij Peak Audio eigenlijk heel snel geregeld. De taken, de verantwoordelijkheden, de competenties en het niveau was duidelijk en uitgewerkt, dus we konden gericht op zoek en hadden snel iemand gevonden

Peak Audio is gespecialiseerd in geluid. Naast het verhuren van geluidsapparatuur, leveren zij ook geluidstechnici en advies ter ondersteuning van concerten, theaterproducties en evenementen.

In de loop der jaren heeft Peak Audio een stevig track record opgebouwd door het geluid en technische ondersteuning te verzorgen bij onder meer The Voice of Holland, Ilse de Lange, Marco Borsato, Chef’Special maar ook festivals en evenementen als Kwaku festival en The Flying Dutch.

Werkzaamheden

  • Inventarisatie en interviews met teamleden
  • Organogram van de organisatie gemaakt
  • Functies en samenhang tussen functies uitgeschreven
  • Backoffice medewerker functie omschreven in verantwoordelijkheden, resultaten en competenties
  • Vacaturetekst gemaakt en uitgezet
  • Selecteren, beantwoorden en uitnodigen kandidaten
  • Twee gespreksrondes met opdrachtgever en uiteindelijke kandidaat
  • Vacature via Indeed, Social Media

“Nicole heeft de gehele sollicitatieprocedure voor Peak Audio verzorgd. Van de functieomschrijving, vacaturetekst tot en met het selecteren van de juiste kandidaat. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat!”

Casper van Aalst – Peak Audio BV