Agenda & Planning

Het lijkt allemaal zo simpel. Plannen. Organiseren. Maar vaak zitten agenda’s vol en is de waan van de dag groter. Het is dus best lastig om van werkwijze te veranderen als je bezig bent. De kunst is dus om niet teveel tegelijk te veranderen maar wel te kijken waar je als eerste kunt optimaliseren. Tijdens mijn rijlessen sprak ik erover met mijn (geweldige!) instructrice Annemieke.

VOORUIT PLANNEN

Een papieren agenda volstaat natuurlijk prima. Zeker als deze in de auto ligt en je na iedere les een nieuwe afspraak maakt. Echter, leerlingen veranderen, die benaderen je vaker dan vroeger buiten de les. Via Whatsapp bijvoorbeeld. En dan raak je al snel de draad kwijt. Je kunt moeilijk vooruit plannen. Door met een Google agenda te werken met vaste blokken is alles nu een stuk overzichtelijker. Het is duidelijk wat de mogelijkheden zijn nu én in de toekomst. De agenda is bovendien via verschillende apparaten beschikbaar. Kortom een kleine verandering die een groot verschil maakt.

MEER OVER GOES & BOONSTRA

Heb je rijangst, faalangst of ben je onzeker? Bij Goes & Boonstra ben je aan het juiste adres voor rijlessen, met of zonder rijbewijs. Vooral Annemieke heeft zich gespecialiseerd in deze rijlessen en is inmiddels zeer ervaren. Maar ook mensen die een medische rijgeschiktheidstest moeten afleggen kunnen bij Goes & Boonstra terecht. Doordat de man van Annemieke – Dennis – `E achter B`-les geeft (rijden met aanhangwagen, paardentrailer of caravan) kan praktisch iedereen rijles krijgen. Ik kan het in ieder geval van harte aanraden!

WERKZAAMHEDEN

  • Google account aangemaakt
  • Agenda indeling gemaakt
  • Instructie gegeven over Google Agenda
  • Handleiding met voorbeelden gemaakt

“Nicole heeft me goed op weg geholpen! Eigenlijk was alles in een paar uurtjes geregeld. Het plannen gaat nu een stuk gemakkelijker.”

Annemieke Boonstra – Goes & Boonstra

Instant Office Support | Goes & Boonstra