OUT OF (BACK) OFFICE

In de zomer van 2015 heb ik drie weken lang de backoffice waargenomen voor Freezone Event Services in Haarlem. Een leuke opdracht want voordat ik met Instant Office Support begon, was ik in dienst bij Freezone. Veel zaken in de backoffice heb ik zelf geregeld dus dat maakt het opvangen van een zomervakantie of verlofperiode een stuk makkelijker.

CONTINUÏTEIT IN DE ZOMERMAANDEN

In de zomervakantie is het bij veel bedrijven een stuk rustiger. Iedereen is op vakantie. Toch lopen orders en werkzaamheden gewoon door. Vooral in de backoffice kan het werk zich dan snel opstapelen. Er moeten facturen worden gemaakt en geboekt, herinneringen worden gestuurd en de bank betalingen moet worden verwerkt. Werkzaamheden die je er niet makkelijk bij doet. Bij Freezone is het niet anders. Zij leveren stagecrew dus juist in de zomermaanden met alle festivals, loopt het werk gewoon door. Om stress en achterstand te voorkomen, ben ik ingehuurd door Freezone en heb ik drie weken lang de belangrijkste  werkzaamheden waargenomen.

MEER OVER FREEZONE

Freezone levert stagecrew en verzorgt de technische productie van evenementen. Doordat Freezone altijd kwaliteit levert en vaak op het laatste moment kan inspringen, is het bedrijf snel gegroeid de afgelopen jaren. Voor veel grote licht- en geluidbedrijven in binnen- en buitenland is Freezone een vaste waarde. Maar ook televisieprogramma’s, beurzen en diverse theatertournee’s. Kortom alle evenementen waar techniek een rol speelt, kom je stagecrew van Freezone tegen.

WERKZAAMHEDEN

  • Facturen maken
  • Versturen van betalingsherinneringen
  • Boeken van facturen en betalingen
  • Omzet rapportages
  • Debiteuren bellen
  • Klaarzetten betalingen

“Het is prettig werken met Nicole. Zij kent Freezone uiteraard goed maar daarnaast werkt ze ook gewoon snel en goed”

Jorrit Kolkman – Freezone Event Services

Instant Office Support | Freezone Event Services