HERINRICHTING ADMINISTRATIE

In het laatste kwartaal van 2014 ben ik aan de slag gegaan bij EOS Projects. De administratie in KING liep achter en er moest meer structuur komen in de financiële administratie. Ik ben begonnen met het inboeken van het laatste kwartaal 2014. Vervolgens heb ik samen met de eigenaar een cursus KING gevolgd en heb ik een volledig nieuwe opzet gemaakt van de processen en administratie voor 2015. Vanaf dat moment ontstond er meer structuur en overzicht. Er is een handleiding gemaakt van de nieuwe opzet en een medewerker ingewerkt om de administratie bij te gaan houden.

ORDE OP ZAKEN

In de loop van 2015 bleek de functionaliteit en support van KING niet toereikend genoeg. Als ondernemer wil je inzage en flexibiliteit. KING kon dit niet bieden. Doordat de zaken op orde waren in 2015, kon er eenvoudig een overstap worden gemaakt naar Exact Online per 2016. De administratie is per januari overgezet en kan nu eenvoudig worden bijgehouden vanaf diverse plekken. Alle rapportages zijn mobiel beschikbaar. Er kan dus veel beter worden gestuurd en er kunnen taken worden overgedragen. Mijn rol wordt nu steeds kleiner. Alles loopt.

MEER OVER EOS PROJECTS

EOS Projects is gespecialiseerd in interieurontwerp en (tijdelijke) inrichting. Doordat EOS ook de afbouw verzorgt en altijd binnen de gestelde tijd oplevert, vormt EOS een vaste waarde voor veel woningbouwcoöperaties. Er wordt gewerkt met een eigen collectie inventaris, waardoor er uit voorraad kan worden geleverd en alles er ook nog smaakvol en onderscheidend uitziet.

WERKZAAMHEDEN

  • Inboeken van inkoop- en verkoopfacturen
  • BTW aangifte
  • Betalingsherinneringen
  • Verwerken bankbetalingen
  • Omzetrapportages
  • Advies en controles

“Nicole is echt heel belangrijk geweest voor het herstructureren van de financiële administratie. Ze heeft een nieuwe opzet gemaakt, voor meer overzicht gezorgd en processen geoptimaliseerd.”

Hans Kuipers – EOS Projects

Instant Office Support | EOS Projects